Zoekwoorden onderzoek voor SEO

Zoekwoord analyse en optimalisatie

Bent u klaar voor online marketing succes? Start met een zoekwoorden onderzoek

Het is de vraag van elke ondernemer, op welke zoektermen wordt er gezocht door de potentiele nieuwe klanten? Om een gedegen zoekwoorden onderzoek te doen heeft u diverse programm’s nodig om vervolgens een passende strategie te kiezen. Wilt u een zoekwoordenonderzoek ontvangen die u inzicht geef in de online kansen? Vraag dit dan direct aan.

Zoekwoorden onderzoek voor SEO

Media Coaching door Eef biedt online marketing diensten voor de zzp’ers, MKB’ers of voor grotere organisaties.  Een van die diensten is een zoekwoorden onderzoek met advies. Wanneer men iets zoekt via de zoekmachines worden zoekwoorden, trefwoorden of ook wel de keywords ingetypt. Wanneer u op zoekbent naar een een paar schoenen typt u waarschijnlijk het type schoenen in als zoekwoord. Heren schoenen, of Nike schoen. Wanneer u het woord kopen er achter zet in de zoekbalk geeft dit al veel meer aan dat u daadwerkelijk een potentiele koper bent. Dus Nike schoen kopen is al meer gericht dan uitsluitend Nike schoen intypen. 

Zoekvolumes van zoekwoorden

Vervolgens is het dus belangrijk om te ontdekken hoeveel potentiele nieuwe klanten op bepaalde zoekwoorden zoeken. Wanneer u gevonden wordt op een zoekwoord waar geen zoekvolume op zit, zal u er ook geen aanvragen uit krijgen. Het is dus belangrijk om de juiste zoekwoorden met de juiste zoekvolumes te selecteren. Daar waar veel mensen zoeken betekent dit ook dat er een hoge concurrentie graad is. Het is dan zeer belangrijk dat de overige SEO techniek krachtig en kwalitatief is om de concurrentie aan te kunnen. U kunt het vergelijken met een plekje op de P.C. Hoofdstraat. 

Zoekwoord parels

Wanneer uw website of webpagina’s niet goed gevonden worden heeft het ook weinig zin om hier tijd en aandacht aan te geven. Met een kwalitatief vooronderzoek over de zoekwoorden van uw potentiele nieuwe klanten, de juiste zoekvolumes en de analyse over de concurrentie geeft een concreet strategie plan voor uw vindbaarheid. 

Voor ondernemers met online ambitie!

U wilt de (online) boot niet missen en snel aan de slag! Neem dan nu contact op dan gaan we een ware online parel maken van uw website.

Ik kan iets voor u betekenen als u: