Website vindbaarheid

zodat uw website zichtbaar wordt bij de juiste doelgroep

Website positionering

Nadat u een mooie nieuwe website heeft is het tijd voor de volgende stap. Uw website bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Daar waar uw potentiële  klanten zich bevinden zorg ik ervoor dat uw website zichtbaar wordt. Dit heet website positionering, in marketing vaktermen ook wel SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Wanneer dit naar het Nederlands vertaald wordt komen we uit op zoekmachine optimalisatie.  Het positioneren van uw website vergt kennis en kunde. Met een kwalitatief vooronderzoek kan er een duidelijke strategie gekozen worden. 

De zichtbaarheid van uw website bij de juiste zoektermen van uw nieuwe potentiële klanten. Snel en effectief. 

Uw website bovenaan in de zoekmachines

SEO: Search Engine Optimization

Bij specifieke zoekopdrachten bovenaan in Google staan met uw website. Het is belangrijk dat de basis goed staat en daar helpen ik u graag bij! Vervolgens analyseer ik de techniek, autoriteit, linkprofiel, domeinscores, content en zorg ik voor een betere zoekmachine positionering, zodat uw klanten niet bij de concurrent, maar bij u terecht komen. k

Morgen op de 1e plek staan, dat kan

SEA: Search Engine Advertising

U kunt ervoor kiezen om morgen op de 1e plek te staan in Google. Dit doet u door een advertentie te plaatsen. In sommige branches is dit onwijs rendabel. U stopt er 50 euro in en haalt er 5000 euro uit. Maar dit kan alleen met een gedegen plan en onderzoek vooraf. Door hier zonder kennis aan te beginnen kost het u veel tijd en frustratie. Neem contact op zodat ik u met mijn kennis en ervaring  vakkundig kan helpen. 

Haal de kennis in huis of
laat u ontzorgen en besteedt het uit

Kies wat uw website nodig heeft

01

Nulmeting, doelen en strategieën

Wat is het doel van uw website? Wie wilt u er mee bereiken? Hoe werkt Google indexering? Hoe richt u Google mijn bedrijf in, wat kunt u hiermee bereiken en hoe kan dit leiden tot vindbaarheid in Google?

02

Structuur, teksten en zoekwoorden

Welke structuur heeft uw website, hoe belangrijk zijn de teksten op uw website, wat is kwalitatieve content, welke structuur kunt u het beste gebruiken en hoe zorgt u ervoor dat de tekst en inhoud aantrekkelijk is voor zoekmachines of voor uw doelgroep?

03

Social Media, blogs en conversie optimalisatie

Waarom zou u social media inzetten, werkt dit voor uw product in uw branche en heeft het effect op uw online positionering?

04

Netwerk en linkstructuur verbetering

Wat is een effectieve website structuur, wat zijn interne/externe backlinks en op welke manieren kunt u linkbuilding inzetten en waarom is linkbuilding een essentieel onderdeel van uw vindbaarheid?

05

Monitoring en bijsturing

Waar let u op als u bezig bent met de vindbaarheid van uw website? Hoe kunt u zien welke kansen er ontstaan en welke programma's u het beste kun gebruiken?

Volledig ontzorgen: voor ondernemers met ambitie!

Bij mij bent u geen nummertje maar wordt u snel en vakkundig geholpen. Begin vandaag nog en neem contact op

Ik kan iets voor u betekenen als u:

Klaar voor succes?

Het kost tijd en aandacht om uw website voor u te laten werken. Stop met uitstellen en laten we nu aan de slag gaan om de eerste resultaten te gaan behalen. Klein beginnen, groots eindigen.