Linkbuilding uitbesteden

Versterk uw online posities met linkbuilding

Dé linkbuilding analyse en strategie om uw online kanalen verder te verstevigen!

Bij Media Coaching door Eef heb ik snel en gericht aandacht voor uw vragen over uw website. Wanneer u de basis op orde heeft zal er een verdiepend traject nodig zijn om uw doelen te behalen. Met linkbuilding zorg ik ervoor dat uw website relevante links naar uw website gelinkt krijgt. Het voornaamste doel van linkbuilding is om uw pagina scores te versterken en te verbeteren. Zeker wanneer er een hoge concurrentie online plaatsvindt is een traject linkbuilding aan te raden.  

Aandacht voor kwaliteit

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van uw online vindbaarheid strategie. Zoekmachines zoals Google scoren elke website. Na de content en de techniek te hebben toegepast is de derde tak; uw link profiel aan de beurt. Hoe belangrijke uw website is, hoe hoger deze dan scoren. Deze waardering zorgt ervoor dat uw website beter scoort in zoekmachines dan websites die weinig links hebben. Het is belangrijk dat de links die u krijgt van hoge kwaliteit zijn. Het verkrijgen van de externe links betekent  dat uw relevantie in waarde stijgt. Zoekmachines vinden dit erg belangrijk, alleen de websites met een hoge relevantie scoren hoog in de zoekmachines. Daarom start ik met een vooronderzoek, analyse fase en vervolgens licht ik u in een adviesgesprek de strategie verder toe. 

 

Wat is er inbegrepen in een linkbuilding traject?

01

Zoekwoorden onderzoek

02

Linkbuilding teksten

03

Linkbuilding plaatsing

04

Linkbuilding proces rapportage

05

Online marketing advies

Voor ondernemers met online ambitie!

Wilt u in gesprek over de online marketing kansen of heeft u vragen over linkbuilding? Maak dan direct een afspraak.

Ik kan iets voor u betekenen als u

Klaar voor linkbuilding succes?

Wacht niet langer en neem nu contact op. U bent geen nummertje zoals bij een groot marketing bedrijf. Bij mij heeft u aandacht en ik breng uw online kanalen weer tot leven!

Laten we beginnen

Laat uw gegevens achter en ik neem contact op